Nazad na sajt
BILTEN LJUBIČICA BR.1

MESEČNI BILTEN                                Broj 1, februar 2017 

 

Dragi prijatelji i saputnici,


Dobrodošli u prvo izdanje mesečnog biltena Ljubičica! Unapred želimo da vam se izvinimo - prvi put nam je, i nismo sasvim sigurni gde šta ide. Ali potrudićemo se!

 

Pre nego što zaronite u svet Ljubičica, dozvolite da vam gospodin Bulj u ime svih članova poželi dobrodošlicu u malu ali odabranu grupu naših e-mail prijatelja.

Jovan Bulj vam želi dobrodošlicu!

Naravno, želim da vam se zahvalim što ste ovde i u svoje ime, a kad smo već tu, moje ime je Vuk. Ja ću pripremati bilten koji ćete dobijati svakog petog u mesecu, sa apsolutnim fokusom na Ljubičice. 
 
Ovde ćete prvo saznati sve novosti o koncertima, izdanjima i drugim aktivnostima grupe. Takođe, očekujte pregršt ekskluzivnog materijala samo za vas, naše najvernije fanove. Uvek smo vas voleli više nego ostale, iako javno to nikada nećemo priznati.
 
Počnimo sa dve kratke ali slatke najave događaja koji će se odigrati u narednom mesecu.
 
Najave
 
Za one koji prate program regionalnog MTV kanala interesantna vest je da će u ponedeljak 13. februara od 20h biti premijerno prikazan novi spot Ljubičica i Sajsi MC. Pesma se zove Bombonice, a za čitaoce ovog biltena ubacio sam par fotki iz spota. Nije bilo lako izvući ih od Nebojše, koji je smislio i režirao spot, pa, ljubomorno čuva svaku sitnicu od preranog otkrivanja. Duvaj ga, Nebojša.
 

A u okviru koncertnog serijala Bez buke, sviraćemo jedan neuobičajan koncert.  Uobičajne i ne sviramo.

U REXu smo poslednji put svirali početkom 2013. i to veoma kratko, kao gosti Pesničenja. Ovoga puta održaćemo dosta intimniji koncert od prošlogodišnjih - celovečernji, bez elektronike. Sala nam je ostala u lepom sećanju, a rekao bih da je ceo serijal vredan pažnje. Do sada, na koncertima serijala Bez buke mogli ste da čujete izvođače kao što su, Kralj Čačka, Lira Vega, Svi na pod, ŽeneKese, Ti... a ako ste sve ovo propustili, nikako nemojte Stray Dogga, Iliju Ludviga, Ljubičice, Ah Ahilej...

Ovom prilikom predstavićemo i novi EP.
 
Naravno da dolazim!
Samo za strpljive

Prošlog meseca bili smo gosti u emisiji Dirižabl. Sa Anom Dajić pričali smo nadugačko o bendu, pozadinskim pričama, Krokodilu, puštali muziku, pa ako ste slučajno propustili da čujete ovu priču i zvuk jednog uobičajnog predvečerja u Krokodilu, Mixcloud vam pruža priliku da to ispravite.
 


Specijal

A sada ono zbog čega ste došli - klimaks našeg današnjeg susreta; još jedan komad ručno rađenog, do sada neobjavljenog, samo vama dostupnog materijala!

Razglednica koju je dizajnirao Vuk predstavlja kolekcionarski primerak koji ni jedan ozbiljan fan ne može da isključi iz kolekcije.

Napravljena u novogodišnjem duhu, predstavlja savršen kontrast između prazničnog spokoja i Perine onozemaljske lepote. Prvih deset osoba koje je objave na svojim socijalnim mrežama i pošalju nam link, dobiće štampano izdanje, spravljeno uz pomoć slepih monaha franjevačkog reda.

Iako ima nezamisliv broj namena, naša preporuka srećnim dobitnicima je da je urame i drže iznad kamina, skrećući pažnju na nju svojim prijateljima dok ne pozelene od zavisti. Ili, pak, da je drže na stočiću pored kreveta, gde će im Pera, bez osude i neodobravanja, praviti društvo u dugim, hladnim zimskim noćima.

 
Razglednica #lepipera                                                                Autor: Vuk Stevanović
Uključite se i budite deo socijalnih mreža Ljubičica. Podelite vaš omiljeni bend sa porodicom i prijateljima! Svi zaslužuju barem malo Ljubičica u životu, premda nas oni nikada neće stvarno imati. Ne na način na koji nas vi imate.

Sledeći broj biltena biće posvećen novom albumu, koji pripremamo za prvi dan proleća. U međuvremenu, podsećamo se dosadašnjih izdanja!

Ako imate primedbe ili sugestije na sadržaj biltena, ili pak predloge za naredne brojeve, obavezno pišite na ljubiciceofficial@gmail.com ili na neku od naših socijalnih mreža. Želimo da čujemo šta naši prijatelji misle - posebno ti. Da, ti.

Ostanite topli.
Uskoro će i proleće!

Voli vas Vuk
i Pera, iako je previše gord da to prizna

01

LJUBIČICE&CO.

Album 2014

02

ECIČIBULJ BRASS

Album 2015

03

GODINE U VETRU

Album 2016
Copyright © 2017 Ljubičice, All rights reserved.